• +604-599 1100
  • +604-593 8937

Maklumat Kemasukan Pelajar Institut Kemahiran Tinggi PERDA (PERDA-TECH)

MAKLUMAT KEMASUKAN PELAJAR INSTITUT KEMAHIRAN TINGGI PERDA (PERDA-TECH)

Dimaklumkan bahawa sesi pembelajaran secara bersemuka di Institut Kemahiran Tinggi PERDA (PERDA-TECH) akan dijalankan mengikut tarikh dan program yang telah ditetapkan.

Sehubungan dengan itu, semua pelajar dikehendaki mengisi borang deklarasi kesihatan terlebih dahulu sebelum hadir ke PERDA-TECH mengikut tarikh yang telah diberikan.

Pelajar juga dinasihatkan untuk membuat saringan Covid-19 di klinik kesihatan atau menggunakan kit ujian kendiri Covid-19 sebelum menghadirkan diri ke PERDA-TECH.

Oleh yang demikian, semua pelajar dikehendaki mematuhi SOP yang telah ditetapkan oleh pihak Majlis Keselamatan Negara (MKN) dan Pengurusan PERDA-TECH sepanjang berada di dalam/luar kampus.

Sekian, terima kasih.

Klik untuk Muat Turun Maklumat Kemasukan Pelajar PERDA-TECH

Hak Cipta Terpelihara © PERDA-TECH 2021 / Paparan Terbaik Resolusi 1024 x 768 @ Mobile Responsive