Friday, January 19, 2018
   
TEXT_SIZE

TERMA DAN SYARAT PENGGUNAANLaman web ini mengandungi maklumat dan bahan yang dikumpulkan oleh PERDA-TECH bagi tujuan rujukan sahaja. Dengan mengakses mana-mana bahagian laman web ini, pengguna dianggap sebagai menerima terma dan syarat di bawah sepenuhnya.PENAFIANPenggunaan laman web PERDA-TECH adalah atas risiko pengguna semata-mata. Walaupun kami berusaha untuk menerbitkan maklumat atau bahan dengan setepat dan secepat mungkin, PERDA-TECH tidak membuat apa-apa pernyataan atau waranti berkenaan dengan laman web dan maklumat dan bahan terkandung dalam laman web dan tidak akan bertanggungjawab sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak langsung, yang berkaitan atau khusus, turutan , termasuk tetapi tidak terhad kepada kerugian berbentuk kehilangan keuntungan, kepercayaan atau kerugian tak ketara yang lain.PAUTANPERDA-TECH menyediakan pautan kepada laman web lain untuk membantu anda mencari maklumat mengenai topik lain yang mungkin berkaitan. PERDA-TECH tidak menjamin ketepatan maklumat yang disediakan dalam laman yang dipautkan. Apa jua maklumat, bahan atau kandungan yang dirujuk kepada atau dipautkan dari laman web ini disediakan tanpa pernyataan atau waranti atau sokongan oleh PERDA-TECH.MAKLUM BALASKami amat mengalu-alukan maklum balas/pertanyaan anda. Sekiranya maklumat yang terperinci diperlukan tidak terdapat di dalam laman web ini, keperluan anda akan dimajukan kepada pihak yang berkaitanCAPAIANhttp://www.perda-tech.edu.my sangat sesuai dilayari menggunakan perisian Internet Explorer versi 7.x ke atas, Mozilla Firefox versi 2.x ke atas, atau mana-mana perisian pelayan web yang setara dengannya.

Jika anda menggunakan pelayar versi terdahulu atau selainnya, sebahagian paparan tidak dapat dilakukan dengan sempurna. Pelayar web mestilah menyokong penggunaan JavaScript, Cascading Style Sheet, warna, format teks dan fungsi-fungsi asas yang lain.

Resolusi yang bersesuaian untuk memaparkan laman web ini ialah 1024 x 768 pixels. Penggunaan resolusi 1024 x 768 pixels dan ke atas adalah lebih digalakkan.

Unit Penyelarasan dan Pelaksanaan,Jabatan Perdana MenteriLembaga Kemajuan Wilayah Pulau PinangciscoKementerian Pelajaran MalaysiaJabatan Pembangunan KemahiranMIMOSTATIUCPOLITEKNIK KOTA BHARU